תבנית בגודל: 30X20
החומרים לבצק פריך:
300 גרם קמח ( 2 כוסות+2 כפות)
100 גרם סוכר ( חצי כוס סוכר)
200 גרם חמאה
קורט מלח
1 יחידה ביצה
*ניתן להוסיף גרידת לימון, וניל

הכנה:
מערבבים במיקסר סוכר וחמאה בעזרת וו גיטרה לתערובת בהירה.
מוסיפים ביצה ומערבבים עד אחידות
מוסיפים את הקמח מערבבים עד אחידות.
עוטפים בניילון נצמד ומאחסנים לשעה במקרר.

מלית גבינה
250 גרם גבינת ריקוטה/גבינה לאפיה 9%
250 גרם גבינת שמנת
100 גרם סוכר ( חצי כוס)
50 גרם ביצה (יחידה)
20 גרם קמח ( 2 כפות)
גרידה מחצי לימון
חצי מקל וניל / תמצית וניל איכותית

הכנה:
מערבבים את כל חומרי המלית לתערובת אחידה.

החומרים לשטרוייזל-פירורי בצק פריך
120 גרם קמח ( חצי כוס )
80 גרם חמאה
50 גרם סוכר ( 1/4 כוס)
150 גרם דובדבנים קפואים

הכנה:
שמים בקערת המיקסר: חמאה, סוכר, קמח ומערבבים בעזרת וו גיטרה לתערובת פירורית.
מפשירים את הדובדבנים ומסננים מהנוזלים הנותרים.

הרכבה:
מרדדים את הבצק פריך לעובי: 3.5 מ"מ (אפשר לרדד בין שני ניירות אפייה)
ומחוררים מעט ( כדי שלא יעלה)
מורחים מעל את מלית הגבינה, מניחים את הדובדבנים ומפזרים את השטר וייזל.

אפייה:
170 מעלות
כ-20 דקות עד לגוון זהוב
מקררים וחותכים לריבועים בגודל 4 X4
מפדרים במעט אבקת סוכר.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות