6 יחידות

החומרים הדרושים:

6 יחידות קרואסון חמאה ( ניתן לקנות ב 'מאפיית לחמים' )
סירופ סוכר (להביא לרתיחה 500 סוכר, 1000 מים )
100 גרם שקד פרוס מולבן

לקרם:
175 גרם חמאה קרה
175 גרם סוכר ( 3/4 כוס סוכר)
175 גרם שקד טחון ( )
175 גרם ביצים ( 3 ביצים L)
50 גרם קמח ( 3 כפות גדושות)
25 מ"ל רום לבן ( 3 כפות)

הכנה:
בעזרת וו גיטרה מעבדים חמאה וסוכר לתערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים שקד טחון מערבבים
מוסיפים את הביצים בהדרגתיות, מערבבים עד להיטמעות הביצים במסה.
עוצרים את המיקסר, מגרדים את הקרם מהדפנות
מוסיפים קמח, מערבבים עד להומוגניות.
מוסיפים רום בהדרגה עד שנטמע במסה.

הרכבת הקרואסון
פותחים כל קרואסון לאורכו בעזרת סכין מסור ( סכין לחם )
טובלים כל קרואסון בסירופ סוכר וסוחטים מעט
ממלאים כל קרואסון בעזרת שק זילוף בקרם שקדים (או 2 כפות גדושות)
סוגרים את הקרואסון, ומזלפים מעליו מעט קרם שקדים
מפזרים מעל כל קרואסון, שקדים פרוסים.

אפייה:
מחממים תנור ל-175 מעלות
אופים כ-15-20 דקות

מצננים, בוזקים מעל כל קרואסון אבקת סוכר.

סגירת תפריט

יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות.

מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00

×

עגלת קניות