2 קישים בגודל: אינגלישקייק נמוך
קיש אחד קוטר 26
מרכיבים לבצק
350 גרם קמח ( 1/2 2 כוסות)
1 כפית מלח
1 כפית סוכר
250 גרם חמאה חתוכה לקוביות קטנטנות
70 גרם מים קרים מהמקרר (1/3 כוס)

הכנת בצק הפאי
1. מערבבים את הקמח והמלח במעבד מזון.
2. מוסיפים חמאה ומערבבים במעבד מזון עד יצירת בצק מפורר ולא אחיד.
3. מוסיפים מים ומערבבים עד ליצירת בצק.
חשוב!!! עוצרים את הערבוב מעט לפני יצירת גוש בצק. בשלב בו נראים עדיין גושי חמאה קטנטנים וברורים.
4. עוטפים את הבצק בניילון נצמד מועכים אותו בעזרת הידיים למלבן ומניחים במקרר לשעה מנוחה.
מרדדים את הבצק לעלה דקיק בעזרת מערוך ומלבישים אותו בתבניות, אותם מנחים במקרר לחצי שעה

מרכיבים למלית
100 גרם גבינת שמנת
200 גרם פיקורינו / גאודה מגוררת
סלסילת פטריות שמפיניון
סלסילת פטריות פורטובלו
סלסילת פטריות יער
50 גרם חמאה
10 גרם מלח
קורט פלפל שחור
קורט אגוז מוסקט
2 שיני שום כתושות

הכנה:
חותכים את הפטריות לחצי.
מחממים סיר עם חמאה, מוסיפים את השום מזהיבים קלות.
מוסיפים את הפטריות ומקפיצים לגוון שחום.
מוסיפים תבלינים.

המרכיבים לרוטב רויאל
750 גרם שמנת מתוקה
3 יחידות ביצה בינונית
1 קורט מוסקט
קורט מלח
קורט פלפל
הכנת רוטב רויאל
מערבבים את המרכיבים למרקם אחיד וחלק.

הרכבת הקיש
1. מפזרים בתחתית הקלתית לפי הסדר: גבינה מגוררת, תלוליות גבינת שמנת, פטריות מוקפצות.
2. יוצקים את רוטב הרויאל בעדינות.

אפייה:
מחממים תנור ל-200 מעלות
אופים כ-15 דקות.
מורידים טמפרטורה ל-175 מעלות ואופים עוד 20 דקות.

סגירת תפריט
יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות".
מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00
×

עגלת קניות