2 יחידות בתבנית מלבנית 10*30)

בצק פריך
300 גרם קמח (2 כוסות+2 כפות)
100 גרם אבקת סוכר (חצי כוס)
200 גרם חמאה בטמפ' חדר
קורט מלח
ביצה

1. מכינים את הבצק הפריך: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה ואבקת סוכר עד לתערובת חלקה וקרמית. מוסיפים ביצה ומערבבים עד שהיא נבלעת. מוסיפים את הקמח בשתי מנות וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק רך ואחיד. מקפידים לא ללוש יותר מדי. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לפחות לשעתיים (עדיף לילה לפני).
2. מרדדים את הבצק לעובי 2.5 מ"מ ומלבישים על שתי תבניות. מצמידים את הבצק היטב לתחתית ולשוליים. מסירים עודפי בצק. מחוררים בעזרת מזלג את הקלתיות. מצננים במקרר.

מלית מרציפן
240 גרם מרציפן
150 גרם חמאה טמפ' החדר
100 גרם סוכר
2 ביצים קטנות טרופות

1. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים סוכר ומרציפן לתערובת אחידה.
2. מוסיפים את החמאה הרכה בהדרגה עד שנטמעת היטב במרציפן.
3. מוסיפים את הביצים בזרם דק עד שהביצים נטמעות במסה.
4. מזלפים את הקרם על הקלתיות.
5. אופים כ-20 דקות בתנור שחומם מראש על 165 מעלות, עד להזהבה.

פלורנטין שקדים
50 גרם חמאה
50 גרם שמנת מתוקה
90 גרם סוכר
30 גרם דבש
30 גרם גלוקוזה
130 גרם שקדים פרוסים
15 גרם קמח
1 אפרסק משומר חתוך לקוביות ומסונן

1. ממיסים בסיר לסף רתיחה: חמאה, שמנת, סוכר, דבש וגלוקוזה (בערך 8 דקות) לקבלת גוון מוזהב.
2. מוסיפים את הקמח והשקדים-מערבבים כדקה על האש.
3. מוסיפים אפרסקים חתוכים ומערבבים
4. מעבירים את התערובת לכלי שטוח. מכסים בניילון נצמד ומצננים.
5. מורחים את תערובת הפלורנטין מעל הקרם האפוי ואופים עוד 20-25 דקות ב-165 מעלות.

סגירת תפריט

יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות.

מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00

×

עגלת קניות