200 חלבון (6 יחידות)
200 חמאה
240 סוכר ( כוס+כף)
120 שקד טחון (כוס ורבע)
80 קמח ( 3/4 כוס)
5 רום ( כף)

הכנה:
מחממים חמאה על להבה בינונית עד לקבל צבע חום-אגוזי (חמאה שרופה)
מערבבים במיקסר בעזרת וו גיטרה, חלבון וסוכר (אין צורך להקציף)
מוסיפים שקד טחון, קמח, חמאה ולבסוף רום.
חותכים את התמרים לרצועות, קוצצים את השקדים והלוז לחתיכות גסות.
ומוסיפים לתערובת הפיננסיים.
שמים בכלי אטום ומאחסנים במקרר מינ' 12 שעות
מוצאים מהמקרר, שמים את המסה בתוך שק זילוף
מזלפים בתוך תבניות סיליקון שקעים לפיננסייר

אפייה:
מחממים תנור ל-175 מעלות
אופים כ-6 דקות, מסובבים ואופים עוד 5 דקות.
האפייה צריכה להיות בגוון זהוב

מליות:
ניתן למלא ריבת תות שדה, גנאש שוקולד, פטיסייר +פרי טרי

סגירת תפריט

יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות.

מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00

×

עגלת קניות