עוגיות מושקעות במיוחד: בצק פריך עדין, גדר מרציפן ובפנים קונפיטורה. ניתן לגוון בטעם הקונפיטורה.
בצק פריך
300 גרם קמח (2 כוסות+2 כפות)
100 גרם אבקת סוכר (חצי כוס)
200 גרם חמאה בטמפ' חדר
קורט מלח
ביצה

3. מכינים את הבצק הפריך: במיקסר עם וו גיטרה מערבבים חמאה ואבקת סוכר עד לתערובת חלקה וקרמית. מוסיפים ביצה ומערבבים עד שהיא נבלעת. מוסיפים את הקמח בשתי מנות וממשיכים לעבד עד לקבלת בצק רך ואחיד. מקפידים לא ללוש יותר מדי. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר לפחות לשעתיים (עדיף לילה לפני).
4. מרדדים את הבצק לעובי 2 מ"מ . קורצים עיגולים בקוטר 6 ס"מ ומניחים בצורה מרווחת בתבנית עם נייר אפייה.
5. אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ-9 דקות עד לצבע בהיר.

תערובת מרציפן
300 גרם מרציפן
120 גרם סוכר
1 חלבון

1 צנצנת קונפיטורה (תות/משמש/פירות יער/תפוז/תאנים)

1. מניחים בתוך קערת נירוסטה חלבונים וסוכר ומערבבים.
2. מניחים מעל סיר מים חמים (בן מארי) ומערבבים עד שהסוכר נמס ואין גושים.
3. במיקסר עם וו גיטרה מערבבים מרציפן. מוסיפים את תערובת החלבון בהדרגה.
4. עוצרים את המיקסר מגרדים את הדפנות וממשיכים לערבב למסה חלקה ללא גושים.
5. ממלאים שק זילוף עם צנטר משונן 6 במסת המרציפן ומזלפים בצורה עדינה מסביב לכל עוגיה.
6. ממלאים כל עיגול בקונפיטורה.
7. אופים בתנור שחומם מראש כ-8-10 דקות עד שהמרציפן משחים.

סגירת תפריט
יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות".
מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00
×

עגלת קניות