להכנת 6 יחידות בינוניות

בצק:
850 גרם קמח לבן מנופה
680 גרם מים קרים
10 גרם שמרים
10 גרם סוכר
10 גרם מלח

עגבניות צבעוניות
1 פלפל ירוק חריף
4 יח' עגבניות שרי צהובות
4 יח' עגבניות שרי מנומרות
4 יח' עגבניות שרי אדומות
18-20 יח' שיני שום קונפי
20 גרם מלח גס
100 מ"ל שמן זית

אופן ההכנה:
1. שוקלים את כל החומרים לבצק מראש.
2. יוצקים את המים החמים למיקסר
3. מוסיפים את השמרים למיקסר
4. ממתינים מספר דקות להמסה.
5. מוסיפים את הקמח
6. לשים 3 דקות מהירות נמוכה, ו- 5 דקות מהירות גבוהה
7. אם יש צורך- מוסיפים במהלך הלישה עוד קמח לקבלת בצק קשה מעט.
8. מוציאים את הבצק לשולחן העבודה, וצרים כדור. מכסים ומתפיחים 30-40 דקות.
9. בזמן זה אפשר להכין את תערובת העשבים.
10. מחלקים את הבצק המותפח ל 6 יחידות שוות, מעגלים לכדורים ומניחים להתפחה נוספת כ- 20 דקות…
11. משטחים את הבצק על המגש עם נייר אפייה, בעזרת האצבעות צרים את החורים
האופיינים לפוקצ'ה.
12. חותכים את עגבניות השרי לחצאים ומשקיעים על כל פוקצ'ה ממגוון העגבניות
13. מניחים בין העגבניות שום קונפי, פרוסות דקות של פלפל חריף.
14. מפזרים מלח גס ושמן זית.
15. מניחים לתפיחה סופית 40-60 דקות
16. אופים ב- 220 מעלות כ 8-12 דקות.

סגירת תפריט
יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות".
מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00
×

עגלת קניות