תבנית בקוטר 24

4 יח' ביצים
230 גרם סוכר ( 1 כוס )
200 מ"ל שמן/חמאה מומסת
350 גרם קמח תופח (2.5 כוסות)
50 גרם קקאו (3 כפות )
100 גרם אבקת סוכר (תכולת 1 שקית )
240 מ"ל חלב / מים חמים (1 כוס )

הכנה:
מקציפים ביצים וסוכר במיקסר במהירות בינונית לקבלת תערובת תפוחה ובהירה.
מוסיפים במהירות נמוכה, בזרם דק את השמן עד שנבלע לחלוטין בתערובת, מנפים קמח, אבקת קקאו ואבקת סוכר ביחד.
מרתיחים את החלב / המים ומוסיפים לתערובת הביצים מעט מתערובת הקמח עם האבקת סוכר והקקאו יחד עם מעט מן החלב/ המים
חוזרים על הפעולה עד שתערובת הקמח , החלב / המים נגמרים.
מחממים תנור ל- 160 מעלות
משמנים ומקמחים את התבנית, יוצקים את תערובת העוגה לתוך התבנית.
מכניסים את העוגה לתנור 35-40 דקות.
כעבור 1/2 שעה בודקים בעזרת קיסם אם העוגה מוכנה .

קרם לעוגת השוקולד:

250 מ"ל שמנת מתוקה
150 גרם שוקולד מריר
מרתיחים את השמנת ויוצקים אותה על השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת חלקה.
שופכים על העוגה המוכנה ומקררים מעט בטמפרטורת החדר.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות