2 אינגליש קייק קטנות / אחת גדולה

החומרים:

100 גרם ביצים (2 ביצים)
100 גרם סוכרלוז (1/2 כוס)
100 מ"ל שמן (1/2 כוס)
140 גרם גזר מגורר ( כוס )
100 גרם קמח מנופה ( 3/4 כוס)
5 גרם אבקת אפייה (כפית)
5 גרם קינמון (כפית)
50 גרם אגוזי מלך קצוצים גס ( 1/4 כוס)
20 גרם אגוזי מלך קצוצים לפיזור

הכנת העוגה:

1. מחממים תנור ל 180 מעלות
2. שוקלים את כל החומרים מראש
3. בעזרת מטרפה מקציפים במהירות בינונית: ביצים, וסוכרלוז לתערובת תפוחה ובהירה כ 7 דקות.
4. מוסיפים את השמן בזרם דק תוך כדי הקצפה במהירות איטית .
5. מוסיפים לתערובת הביצים את הקמח, אבקת האפייה, והקינמון ב 3 פעמים עד להטמעה בלבד.
6. מוסיפים את הגזר המגורר ואגוזי המלך עד שנטמעים במסה.
7. מחלקים את המסה לשתי תבניות או תבנית אחת.
8. מפזרים מעל מעט אגוזים קצוצים.
9. מכניסים את העוגות לתנור ומורידים את הטמפ' ל 160 מעלות.
10. אופים כ- 35-40 דקות עד שמכניסים קיסם ויוצא יבש.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות