30-40 עוגיות קטנות
החומרים להכנת הבצק:
220 גרם חמאה
220 גרם גבינת פיקורינו מגוררת דק
40 גרם ביצים (ביצה)
4 גרם אבקת אפייה (1/4 כפית)
240 גרם קמח ( 21/4 כוסות)
4 גרם מלח ( קמצוץ )
2 גרם פלפל (קמצוץ)
תערובת לציפוי:
50 גרם שקדים קצוצים
20 גרם זרעי כוסברה כתושים
לקישוט:
100 גרם חצאי שקדים מולבנים קלויים
1/4 כוס דבש טהור
3-4 ענפי טימין טרי

הכנת הבצק:
1. מערבבים בעזרת וו גיטרה: חמאה, גבינה, מלח, פלפל
2. מוסיפים ביצים, קמח ואבקת אפייה ומעבדים עד אחידות.
3. יוצרים גלילים מאורכים בקוטר 3 ס"מ, מקררים כחצי שעה.
4. מורחים במעט מים ומגלגלים בתערובת שקדים וכוסברה בצורה מהודקת.
5. פורסים לפרוסות בעובי: 0.5 ס"מ
6. מסדרים את העוגיות על מגש מרופד בנייר אפייה
מחממים תנור ל175 מעלות, אופים כ-10-15 דקות לגוון זהוב.

הרכבת המנה:
מסדרים תלולית גבינת ריקוטה, נועצים 2 חצאי שקדים, ומטפטפים דבש על הריקוטה.
מקשטים בעלי טימין.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות