30-40 עוגיות קטנות
החומרים להכנת הבצק:
220 גרם חמאה
220 גרם גבינת פיקורינו מגוררת דק
40 גרם ביצים (ביצה)
4 גרם אבקת אפייה (1/4 כפית)
240 גרם קמח ( 21/4 כוסות)
4 גרם מלח ( קמצוץ )
2 גרם פלפל (קמצוץ)
תערובת לציפוי:
50 גרם שקדים קצוצים
20 גרם זרעי כוסברה כתושים
לקישוט:
100 גרם חצאי שקדים מולבנים קלויים
1/4 כוס דבש טהור
3-4 ענפי טימין טרי

הכנת הבצק:
1. מערבבים בעזרת וו גיטרה: חמאה, גבינה, מלח, פלפל
2. מוסיפים ביצים, קמח ואבקת אפייה ומעבדים עד אחידות.
3. יוצרים גלילים מאורכים בקוטר 3 ס"מ, מקררים כחצי שעה.
4. מורחים במעט מים ומגלגלים בתערובת שקדים וכוסברה בצורה מהודקת.
5. פורסים לפרוסות בעובי: 0.5 ס"מ
6. מסדרים את העוגיות על מגש מרופד בנייר אפייה
מחממים תנור ל175 מעלות, אופים כ-10-15 דקות לגוון זהוב.

הרכבת המנה:
מסדרים תלולית גבינת ריקוטה, נועצים 2 חצאי שקדים, ומטפטפים דבש על הריקוטה.
מקשטים בעלי טימין.

סגירת תפריט
יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות".
מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00
×

עגלת קניות