המרכיבים:

150 גרם חמאה רכה
120 גרם סוכר חום בהיר (חצי כוס דחוסה)
50 גרם סוכר (1/4 כוס)
25-30 גרם חלמון (יחידה אחת)
170 גרם קמח (כוס ורבע)
כפית אבקת אפייה
חצי כפית סודה לשתייה
קורט מלח
40 גרם קקאו (3 כפות)

 

אופן ההכנה:

1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה ושני סוגי סוכר עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מוסיפים את החלמון ומערבבים עד שהוא נטמע בתערובת.

3. מוסיפים את הקמח, אבקת האפייה, הסודה לשתייה, המלח והקקאו מערבבים עד אחידות.

4. משטחים את הבצק בצורה ריבועית על נייר אפייה או ניילון נצמד, עוטפים ומניחים במקרר למינימום שעה.

5. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי חצי ס"מ (יש כאלה שהכי נוח להם לרדד בין שני ניירות אפייה).

6. קורצים לבבות בעזרת חותכן, טובלים בסוכר משני הכיוונים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

7. אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.

עוגיות חמאה בצורת לב

המרכיבים:
150 גרם חמאה קרה
20 גרם סוכר וניל (שקית)
70 גרם סוכר (1/3 כוס)
50 גרם חלמונים (2 יחידות)
160 גרם קמח (כוס+2 כפות)
כוס סוכר נוספת, לטבילה

אופן ההכנה:

1. מערבבים במיקסר עם וו גיטרה חמאה, סוכר וניל וסוכר עד לקבלת תערובת חלקה.

2. מוסיפים את החלמונים ומערבבים לתערובת אחידה.

3. מוסיפים את הקמח ומערבבים עד אחידות.

4. משטחים את הבצק בצורה ריבועית על נייר אפייה או ניילון נצמד, עוטפים ומניחים במקרר למינימום שעה.

5. מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי חצי ס"מ (יש כאלה שהכי נוח להם לרדד בין שני ניירות אפייה).

6. קורצים לבבות בעזרת חותכן, טובלים בסוכר משני הכיוונים ומניחים על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

7. אופים כ-15 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות.

 

 

סגירת תפריט

יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות.

מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00

×

עגלת קניות