עוגיות פרח ריבה
עוגיות מושקעות במיוחד: בצק פריך עדין ממולא בקונפיטורה. ניתן לגוון בטעם הקונפיטורה.

500 גרם בצק פריך על בסיס חמאה
1 צנצנת קונפיטורה פטל
אבקת סוכר

1. מרדדים את הבצק לעובי 2 מ"מ . קורצים פרחים בקוטר 5 ס"מ ומניחים בצורה מרווחת בתבנית עם נייר אפייה. במחצית מכמות העוגיות קורצים חור במרכז העוגיה בעזרת קורצן/צנטר בקוטר 1.5 ס"מ.
2. אופים בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות כ-8-9 דקות עד לצבע בהיר.
3. מזלפים במרכז כל עוגייה לא מחוררת כפית קונפיטורה. זורים אבקת סוכר על העוגיות עם החור ומצמידים כל מכסה של עוגיה לבסיס עם הריבה. שומרים בקופסה אטומה בטמפ' החדר עד שבוע.

סגירת תפריט
×

עגלת קניות