שבלולי בצק עלים עם בצל וקצח (כ-20 יחידות)
500 גרם בצק עלים על בסיס חמאה
100 גרם גבינת לבאנה צאן
4 בצלים קצוצים גס
3 כפות שמן זית
2 כפות קצח

1. מפשירים את הבצק במשך לילה במקרר.
2. מטגנים בצל בשמן זית עד להזהבה. מצננים.
3. מרדדים את הבצק למלבן בגודל 60X40 עובי 2 מ"מ. מחלקים את הבצק לרוחבו כך שיתקבלו שני מלבנים בגודל 20X60.
4. מורחים על כל מלבן שכבה דקה של גבינת לבאנה צאן. משאירים פס בעובי 2 ס"מ ללא גבינה.
5. מפזרים בצל מטוגן ומעל זורים קצח.
6. מגלגלים לגלילה הדוקה.
7. חותכים שבלולים בעובי 3 ס"מ. מותחים את קצה רצועת הבצק ומכניסים מלמטה מתחת לבסיס. מניחים בצורה מרווחת על מגש עם נייר אפייה.
8. אופים בתנור שחומם מראש ל-185 מעלות כ-15 דקות עד שהמאפים מזהיבים.

הערה: ניתן להקפיא את המאפים לפני האפייה. שומרים במקפיא בקופסא אטומה עד חודש.
לפני האפייה מפשירים ואופים באותו האופן.

סגירת תפריט

יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות.

מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00

×

עגלת קניות