לבצק:

250 גרם קמח חיטה לבן מנופה (כוס מלאה )
50 גרם קמח מלא מנופה ( 1/4 )
30 גרם סובין ( 1/2קובייה)
20 גרם דבש (כף)
10 גרם מלח (כף שטוחה)
250 גרם מים (כוס )

התוספות:
30 גרם גרעיני חמנייה (3 כפות)
20 גרם פרג (2 כפות)
30 גרם אגוזי לוז (3 כפות)
30 גרם גרעיני דלעת (3 כפות)
30 גרם שקדים שלמים מולבנים ( 1/4 כוס)
1 יחידה תפוח עץ מקולף חתוך לקוביות 1*1 ס"מ
50 גרם תמרים מסוג מהג'ול חתוכים לקוביות (ללא גרעינים) (5 יחידות)
50 גרם תאנים מיובשות חתוכות לקוביות ( 3 יחידות)
40 גרם משמש מיובש חתוך לקוביות ( 4 יחידות)
30 גרם דבש ( 2 כפות)

* את הגרעינים רצוי לקלות בתנור ב-170 מעלות, כ-7 דקות

לציפוי: (אין צורך לקלות את הגרעינים לציפוי)
50 גרם שיבולת שועל (1/2כוס)
20 גרם גרעיני חמנייה (3 כפות)
20 גרם פרג שלם ( 3 כפות )
20 גרם גרעיני דלעת ( 3 כפות )

לזיגוג:
20 גרם דבש (2 כפיות)
10 מ"ל מים רותחים ( 2 כפיות)

הוראות הכנה:

1. שוקלים את כל החומרים מראש ומנפים את הקמח.
2. יוצקים את המים לקערת הלישה ומפוררים לתוכה את השמרים ולהמיס. מוסיפים את הקמח, הסובין והמלח ולשים בעזרת וו הלישה במיקסר.
3. סה"כ לישה כ- 10 דקות עד קבלת בצק רך ואלסטי.
4. ליצור כדור ולהחזיר לקערת המיקסר, לכסות במגבת לחה ל- 20 דקות.
5. מוציאים את הבצק לשולחן ומערבבים את הפירות, הגרעינים, האגוזים והדבש ע"י קיצוץ בעזרת קלף נירוסטה או סכין ביחד הבצק. אין לערבב יותר מידי. (לשמירת מראה אמורפי)
6. מחלקים את הבצק לשתי יחידות מאורכות ( ניתן לאפות בתוך 2 תבניות אינגליש קייק )
7. טובלים בציפוי ומניחים על מגש אפייה 2 יחידות בגודל שווה.
8. מניחים את התבנית מכוסה להתפחה סופית למשך 30 דקות.
9. מחממים תנור ל-175 מעלות
10. אופים את המוזלי כ-15-18 דקות
11. מוציאים מהתנור, מחלצים מהתבנית אם צריך ומזגגים בדבש.
12. מניחים בצד לצינון.

הרכבה:
בעזרת סכין לחם, פורסים את המוזלי לפרוסות בעובי: 1 ס"מ.
חותכים את גבינת הרוקפור לפרוסות עד כמה שאפשר.
מניחים על פרוסת המוזלי רוקפור ופרוסות תות טרי.

סגירת תפריט
יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות".
מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00
×

עגלת קניות