(המתכון ל- 40 יחידות)

חומרים לבצק:
1/2 ק"ג קמח (2 כוסות)
50 גרם שקד טחון דק ומנופה (1/4 כוס)
275 גרם חמאה
2 יחידות ביצים
120 גרם אבקת סוכר ( 1/2 כוס )
60 גרם סוכר ( 1/4 כוס )
1 קורט מלח
3 גרם אבקת אפייה

אופן הכנת הבצק:
1. שוקלים את כל החמרים מראש.
2. מנפים את הקמח, אבקת אפייה, מלח, והשקדים הטחונים יחד בקערה נפרדת.
3. בקערת המיקסר עם וו בחישה (גיטרה) בוחשים את החמאה, סוכר ואבקת סוכר.
(אפשר גם במעבד מזון).
4. מוסיפים לתערובת החמאה את הביצים בהדרגה, עד אחידות.
5. עוצרים את המיקסר ומוסיפים את היבשים, לשים מעט מאוד עד אחידות.
6. משטחים את הבצק למלבן , עוטפים בניילון נצמד ומניחים במקרר למנוחה מינימום כשעה
7. מוציאים את הבצק מהמקרר,מרדדים את הבצק לעלה בעובי של כ-2-3 מ"מ

חומרים למלית תמרים:
200 גרם ממרח תמרים איכותי
80 גרם אגוזי מלך קצוצים גס
קורט קינמון
קורט ציפורן
קורט זנגביל

הכנת המלית:
מערבבים את מממרח התמרים עם התבלינים.

גלגול העוגיות
מורחים את מלית התמרים בצורה אחידה על בצק הפריך, משאירים ס"מ אחד ללא מלית
מפזרים את אגוזי המלך ומגלגלים לגליל.
מניחים במקרר לקירור.
מסמנים בעזרת סכין משוננת קטנה, חריצים אלכסוניים בגודל: 1 ס"מ.
מניחים את הגליל על מגש מרופד בנייר אפייה.

אפייה:
מחממים תנור ל-170 מעלות
אופים כ- 18-24 דקות לקבלת גוון זהוב.

מוצאים מהתנור מקררים, וחותכים את הגליל לעוגיות לפי החריצים.
בוזקים אבקת סוכר

סגירת תפריט
יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות".
מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00
×

עגלת קניות