את מאפיית לחמים הקמנו לפני כ-17 שנה, קרוב אל הרחוב ולאנשים הרבים שחולפים בו, מביאים אליהם את ניחוחות הלחם ומקצב העשייה של מאפייה מלאת חיים. העבודה שלנו מתחילה מידי לילה ונמשכת מסביב לשעון ברוטינה קבועה, עם כללים מדויקים: התזמון, המינונים, היחסים, אופן הלישה, מידת חמיצות השאור, משך ההתפחה. המטרה היא אחת – להוציא מידי יום בדיוק את אותו הלחם: הכי איכותי, טעים ומשובח תמיד עם אותו המראה, הטעם והתחושה. שיטות אפייה מסורתיות, חומרי גלם משובחים, וידע רב שאספנו מכל העולם קיבצו סביבנו קהל גדול ונאמן שמגיע, טועם, ומלווה אותנו לאורך השנים. זה ממלא אותנו נחת להאכיל ולארח, אנחנו נהנים לראות את אלה שמנשנשים את הלחם ישר מהשקית עוד לפני שיצאו מהדלת, שמחים כשמסתכלים, מריחים, טועמים, אנחנו אוהבים כשיושבים אצלנו עם ספל אספרסו בגלל שנעים ומרגישים בבית. כך בדיוק חלמנו שיהיה. המאפייה ובית הקפה שבתוכה פועלים ברציפות, 24 שעות ביממה (סגור רק בשבת) ובנוסף פועלות 5 נקודות מכירה נוספות, באבן גבירול, שוק הנמל של תל אביב, רמת השרון, בברודצקי ובקניון עזריאלי תל אביב, אליהן נשלחים המאפים מספר פעמים ביום על מנת שיימכרו בשיא טריותם. בשנה האחרונה פתחנו חנות נוספת ברמת השרון ( לנקודות המכירה לחצו כאן) שירות "כיבודים" מציע את המוצרים המוכרים והאהובים שלנו כשהם ערוכים בקפידה על מגשים חגיגיים מוכנים לקבל את האורחים-לכיבודים לחצו כאן .