תבנית מרובעת 20X20 ס"מ
גובה: 4 ס"מ
ניתן להכין מאפים אישיים בתוך תבנית שקעים

המרכיבים להכנת הקיש:
6 יחידות עלי פילו
50 גרם חמאה מומסת
150 גרם עלי תרד טריים
100 גרם גבינת פטה חתוכה לקוביות
50 גרם גבינת קשקבל / גאודה מגוררת
50 גרם גבינת שמנת
1 מיכל שמנת מתוקה
2 יחידות ביצים
1/2 כוס חלב
קורט מלח
קורט אגוז מוסקט
קורט פלפל שחור גרוס
שן שום כתושה
50 גרם צנוברים

הכנה:
ממיסים את החמאה במיקרו, מניחים עלה פילו על משטח העבודה, מורחים אותו בחמאה מומסת מניחים עליו עלה נוסף מורחים בחמאה.
משמנים מעט את התבנית בחמאה.
מניחים את העלים המשומנים בתוך המסגרת תוך הידוק הבצק לתחתית ולדפנות
(את הקצוות אנו חותכים בסוף).
מורחים שוב שני עלים בחמאה, ומניחים אותם על העלים בתוך המסגרת תוך הידוק לתחתית ולדפנות.
את הקצוות גוזרים עם מספריים בקו ישר חצי ס"מ מעל המסגרת.

הכנת מלית הרויאל:
טורפים ביצים בקערה, מוסיפים קמח, שמנת מתוקה, חלב, מלח פלפל אגוז מוסקט ושום כתוש.
מערבבים לתערובת חלקה ללא גושים.

הרכבת הקיש:
מפזרים בתחתית הקלתית את הגבינה המגוררת, מניחים את עלי התרד הטריים מעליהם מסדרים את קוביות גבינת הפטה.
ומעל שופכים את הרויאל.

*את הצנוברים מוסיפים לאחר 12 דקות אפיית הקיש (על מנת שלא יישרפו)

אפייה:
מחממים תנור ל-180 מעלות
אופים 12 דקות מסובבים, מנמיכים טמפרטורה ל-170 מעלות
מפזרים את הצנוברים ואופים כ-20 דקות נוספות לקבלת גוון זהוב.

סגירת תפריט

יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות.

מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00

×

עגלת קניות