החומרים להכנת הבצק (שוקלים את כל החומרים מראש)
300 גרם קמח חיטה לבן מנופה ( 2 כוסות+2 כפות)
300 קמח כוסמין/ קמח מלא ((2 כוסות פחות כף)
300 גרם מי ברז קרים ( 1 ורבע כוס)
25 גרם שמרים טריים (2.5 כפות)
15 גרם מלח (1 כף)
40 גרם סוכר (1/3 כוס)
60 גרם חמאה / שמן קנולה בטמפ' החדר

חומרים לציפוי
ביצה טרופה
שבבי סובין לציפוי
כמות: 20 לחמניות
הכנת הבצק:20 דקות
התפחה: 90 דקות
אפייה: 15 דקות

אופן הכנת הבצק:
יוצקים את המים לקערת הלישה ומפוררים לתוכם את השמרים. מוסיפים לקערה לפי הסדר: קמח, מלח, סוכר וחמאה/ שמן. בעזרת וו הלישה, לשים במהירות נמוכה 4 דקות, לאיחוד החומרים. מגבירים למהירות בינונית ולשים עוד 4 דקות, לקבלת בצק רך וחלק. מנמיכים את המהירות ומערבלים בעדינות עד שנבלעים בבצק ולא יותר.
מוציאים את הבצק ומניחים על שולחן עבודה מקומח קלות. לשים מעט ביד ומגלגלים את הבצק לכדור.

התפחה:
מניחים את כדור הבצק בתוך קערה מקומחת קלות, מכסים במגבת או בניילון ומתפיחים במקום קריר 30 דקות או עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו.
מחלקים את הבצק ל-20 חלקים שווים, מגלגלים כל חלק לכדור ומניחים על שתי תבניות מרופדות בנייר אפייה, במרווחים שווים. מכסים ומתפיחים כשעה עד שהכדורים כמעט מכפילים את נפחם.
כ-15 דקות לפני תום ההתפחה מחממים תנור ל-180 מעלות. מורחים את הכדורים בביצה הטרופה ומצפים בסובין.

אפייה:
מכניסים את התבניות לתנור ואפים כ-15 דקות עד שהלחמניות מוכנות. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.

סגירת תפריט
יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות".
מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00
×

עגלת קניות