מישהו אמר לנו פעם – תפקידו של אופה הוא להוציא את טעמו המקורי של גרגר החיטה. חומרי גלם הכול מתחיל בבחירת חומרי גלם משובחים. אנחנו מעדיפים את אלו הטבעיים, אורגניים או כאלה שעברו כמה שפחות תהליכים בדרך מהשדה אל השק. מחשבה רבה מושקעת בהרכבי הלחמים, סוגי הקמח ובתוספות של דגנים וסיבים המעלים את ערכם התזונתי.עם השנים העמקנו את ההתמחות בלחמי שאור ולחמי שיפון צפון אירופאיים, לחמים צפופים ועשירים שמקורם בדנמרק, עם מרקם מיוחד וערך תזונתי גבוה. שיטות עבודה אנחנו עובדים בשיטות אפייה מסורתיות שאספנו ולמדנו ברחבי העולם. הלחמים שלנו מיוצרים בעבודת יד,מרביתם עוברים התפחה ארוכה ואיטית שמעמיקה ומשביחה את טעמם. בהמשך הם עוברים לתנור אבן גדול תחת עין משגיחה של אופה מנוסה, שם הם נחשפים לאש בוערת וחום שמולידים את השילוב הנפלא בין בצק אוורירי ורך בפנים לקרום פריך ומתפצח בחוץ. טריות היא מילת מפתח תנור האבן שלנו עובד ברציפות 24 שעות ביממה, והמוצרים נאפים במקבצים קטנים פעמים רבות לאורך היום כדי שבכל עת יהיה ניתן לקנות מוצר שנאפה ממש זה עתה. מי שמרבה לבקר אצלנו, מכיר את החגיגה הקטנה שמתרחשת בכל פעם שמכריזים על לחם חם שיצא הרגע מהתנור.