חיתוכיות השוקולד האהובות בגרסה כשרה לפסח ולכל השנה לרגישים לגלוטן
בראוניז שוקולד ואגוזים

תבנית בגודל: 30X40 ס"מ

החומרים:

375 גרם חמאה

435 גרם שוקולד מריר (מינ'56% )

500 גרם סוכר ( 2 כוסות)

375 גרם ביצים ( 8 יחידות M)

80 גרם קמח תפוחי אדמה

50 גרם קמח אורז

6.5 גרם א.אפייה ( כפית מחוקה)

250 גרם אגוזי מלך

הכנה:

ממיסים חמאה ושוקולד על בין מארי (סיר אדים כפול) ומערבבים.

מערבבים במיקסר ביצים וסוכר לתערובת אחידה (לא מקציפים )

יוצקים לתוך תערובת הביצים את השוקולד החם והחמאה

מוסיפים את הקמחים, אבקת אפייה ולבסוף אגוזי מלך.

יוצקים את המסה לתבנית נמוכה מרופדת בנייר אפייה.

אפייה:

מחממים תנור ל-170 מעלות

אופים 20-25 דקות

מקפיאים וחותכים לקוביות (זהירות על הקרום)

סגירת תפריט
יש לבחור תחילה את יום האיסוף ואז תיפתח רשימת המוצרים הזמינה לאותו היום. שינוי יום האיסוף, במהלך בחירת המוצרים, יאפס את עגלת הקניות".
מינימום הזמנות לראש השנה הינו 150 ₪ . הזמנות האתר ומוקד ההזמנות יהיו פתוחים עד ליום חמישי ה- 26/9 בשעה 12.00
×

עגלת קניות