חיתוכיות השוקולד האהובות בגרסה כשרה לפסח ולכל השנה לרגישים לגלוטן
בראוניז שוקולד ואגוזים

תבנית בגודל: 30X40 ס"מ

החומרים:

375 גרם חמאה

435 גרם שוקולד מריר (מינ'56% )

500 גרם סוכר ( 2 כוסות)

375 גרם ביצים ( 8 יחידות M)

80 גרם קמח תפוחי אדמה

50 גרם קמח אורז

6.5 גרם א.אפייה ( כפית מחוקה)

250 גרם אגוזי מלך

הכנה:

ממיסים חמאה ושוקולד על בין מארי (סיר אדים כפול) ומערבבים.

מערבבים במיקסר ביצים וסוכר לתערובת אחידה (לא מקציפים )

יוצקים לתוך תערובת הביצים את השוקולד החם והחמאה

מוסיפים את הקמחים, אבקת אפייה ולבסוף אגוזי מלך.

יוצקים את המסה לתבנית נמוכה מרופדת בנייר אפייה.

אפייה:

מחממים תנור ל-170 מעלות

אופים 20-25 דקות

מקפיאים וחותכים לקוביות (זהירות על הקרום)

סגירת תפריט
×

עגלת קניות